468×60
468×60

Два велосипеди за одну ніч викрали з багатоповерхівки в Тернополі

volosypedyДва велосипеди за одну ніч та з одного будинку викрали в Тернополі невідомі. 24 червня о 18.46 в міськвідділ міліції надійшло повідомлення від тернополянки. Жінка заявила, що в неї викрали велосипед марки “Ардіс” чорно-сірого кольору. Двоколісник вона зберігала на четвертому поверсі. Збитки заявниця оцінила в три тисячі гривень.

Ще одна заява того ж дня про втрату надійшла до правоохоронців. Мешканець обласного центру повідомив, що у нього з під’їзду викрали велосипед вартістю в півтори тисячі гривень.

Обидва двоколісника винесли з одного і того ж будинку на вулиці Карпенка.

В ході проведених слідчо-розшукових дій правоохоронці з’ясували, що до крадіжки причетні двоє тернополян – 1983 та 1985 років народження. Обоє мешканці мікрорайону “Дружба”.

Один із них, каже начальник слідчого відділення Тернопільського міськвідділу міліції Дмитро Пастернак, раніше судимий за наркотики. Інший проблем із законом не мав.

Викрадені велосипеди хлопці встигли реалізувати – один здали до ломбарду за 200 гривень, а інший продали за 300. У скоєному хлопці зізналися. Наразі міліціонери перевіряють їх на причетність до схожих злочинів.

Правоохоронці встановили, що у тернополян був третій спільник, який допоміг продати товар. Його особу встановлюють.

Юнакам інкримінують статтю 185 ККУ – крадіжка. Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботами на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Схожі статті