468×60
468×60

Борщівські міліціонери викрили неповнолітнього крадія

kradigkaУ вчиненні двох крадіжок співробітники Борщівського райвідділу міліції підозрюють 17-ріного жителя одного з сіл району. Хлопець обікрав магазин та поцупив велосипед у односельчанина.

Отримавши повідомлення про крадіжку з сільської крамниці, на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери встановили, що до торгового закладу злодій проник вночі, відваживши вікно. За підрахунками власника, зловмисник виніс товару на суму більше 500 гривень.

Міліціонери почали розшукувати крадія. Вже невдовзі встановили особу підозрюваного. Причетними до протиправного виявився 17-річний хлопець, який уже раніше притягувався до відповідальності за крадіжку.

Правоохоронці вилучили у нього вдома частину краденого, решту знайшли у закинутому будинку. Саме туди підозрюваний подався після крадіжки. У сховку міліціонери виявили ще й велосипед, який юнак напередодні поцупив з господарства односельчанина.

За вчинене хлопцеві доведеться понести покарання. Його дії слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Покарання за це – від трьох до шести років позбавлення волі.

Схожі статті