468×60
468×60

Держохоронці піймали крадія за «роботою»

Чоловіка під час крадіжки з продуктового магазину у Тернополі піймали працівники Державної служби охорони.

Сигнал «Тривога» надійшов на пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони при УМВСУ в Тернопільській області близько п’ятої години ранку з магазину, що розташований у районі масиву «Новий світ». Черговий наряд відреагував миттєво і вже через кілька хвилин прибув на місце виклику.

Під час зовнішнього обстеження правоохоронці виявили прорізану бокову стіну продуктового магазину, через яку і проник зловмисник. Ним виявився раніше судимий 56-річний місцевий мешканець, який у місцях позбавлення волі провів взагальному 32 роки. Цього разу чоловік спокусився на продукти харчування, алкоголь, тютюнові вироби, а також гроші з касового апарату.

Своєї вини підозрюваний не заперечував. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального Кодексу України – Таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

- Тепер я розумію, – каже власник магазину, – наскільки правильним було рішення обладнати магазин сигналізацією. В будь-якому випадку збитки від крадіжки були б набагато більшими, ніж вартість встановленого охоронного обладнання.

Схожі статті