468×60
468×60

Підозрюваних у розбої затримали правоохоронці Зборівщини

rozbiyПравоохоронці затримали підозрюваних у розбої. Шостого червня близько 23.30 на березі ставка в селі Красна Зборівського району група невідомих в масках напала на відпочиваючих.

Інформацію про розбій в Зборівський райвідділ міліції повідомив оперативний черговий Буського РВ Львівської області. Саме туди із заявою звернулися потерпілі. Останні – мешканці Львівщини.

За словами юнаків, на Зборівщину вони приїхали на рибалку. Вдень до них підходили невідомі і просили човна. Львів’яни відмовили. Коли хлопці лягли спати, з’явилося троє в масках побили їх, відібрали три мобільних телефони, а також золотий ланцюжок з підвіскою, навігатор “Піонер ТЛ5881″ та 250 гривень.

В ході проведених слідчо-оперативних заходів правоохоронці Зборівщини встановили, що дане кримінальне правопорушення скоїло троє безробітних місцевих жителів, 1991, 1996 та 1997 років народження.

Під час санкціонованого обшуку в помешканнях двох підозрюваних правоохоронці знайшли викрадені речі. Обоє юнаків у скоєному зізналися. Вони кажуть, що таким чином вирішили відімстити приїжджим рибалкам за відмову дати їм човен. Проблем із законом раніше жоден із нападників не мав.

Їх затримали відповідно до статті 208 КПК. Наразі хлопці перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Тривають пошуки третього зловмисника.

Подію правоохоронці внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 187 частина 2 ККУ – розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Схожі статті