468×60
468×60

Жителька Бережанського району потерпіла від сусідки

kradigkaУ вчиненні крадіжки з помешкання співробітники Бережанського райвідділу міліції підозрюють 20-річну жительку одного із сіл району. За наживою вона пішла до сусідського будинку.

Дівчина, пропри юний вік, вже неодноразово потрапляє у поле зору правоохоронців. На даний час у суді розглядається справа по двох крадіжках, у яких вона фігурує, як основна підозрювана. Однак це не зупинило її від скоєння нового злочину.

Підозрювана вистежила, коли сусідка пішла на роботу. Дома залишалася лише донька-школярка. Дівчинка вийшла з будинку і не зачинила вхідні двері. Цим скористалася лиходійка і непомітно увійшла до середини. В одній з кімнат знайшла золоту каблучку.

В цей час донька господині повернулася і зачинила вхідні двері на ключ. Вибиратися непроханій гості довелося через вікно.

Крадений золотий виріб вона здала у ломбард, виручивши понад дві тисячі гривень. Гроші витратила на власні потреби.

Однак уникнути дівчині покарання за крадіжку не вдалося. Любительку чужого майна викрили працівники районної міліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Дії підозрюваної кваліфікують за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка.

Схожі статті