468×60
468×60

З відчиненого будинку злодійки винесли 10 тисяч гривень

kradigkaЗамикати двері помешкань, виходячи навіть на декілька хвилин, закликають краян міліціонери. Злодіям вистачає кілька хвилин, щоб винести гроші та коштовне майно. Жителі села Корчанівка Лановецького району втратили через свою безпечність 10 тисяч гривень.

За словами потерпілого, він саме порався на присадибній ділянці, коли помітив, що з його подвір’я виходять дві жінки. Відвідувачок чоловік не наздогнав і поспішив до незамкненої хати, аби пересвідчитися, що звідти нічого не зникло. В одній з кімнат на видному місці лежав гаманець із грошима. Побачивши, що купюри на місці, господар заспокоївся й повернувся до своїх справ.

Що зі схованки зникли 10 тисяч гривень, помітила господиня, повернувшись ввечері додому. Упевнившись, що в їхній оселі таки побували злодії, потерпілі звернулись з відповідною заявою до міліціонерів.

- Описати підозрюваних потерпілий не зміг, – повідомив заступник начальника Лановецького райвідділу міліції Руслан Хайдаров. – Однак в той день жителі Корчанівки помітили в селі чужу автівку – синій «FIAT». Маємо підозри, що саме на цьому автомобілі пересувалися крадійки.

Зараз правоохоронці розшукують крадійок, а жителів області наполегливо просять бути пильними й не нехтувати елементарними правилами безпеки.

Схожі статті