468×60
468×60

Правоохоронці розшукують “телефонного терориста”

telefon-bombaІнформація про замінування аквапарку “Лімпопо” в розважальному комплексі “Алігатор” не підтвердилася.

Нагадаємо, 16 травня о 16.00 в чергову частину чергового УСБУ в Тернопільській області надійшло повідомлення про закладення вибухового пристрою в приміщення на вулиці Гайова, 29.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції. Правоохоронці спільно з державною службою надзвичайних ситуацій евакуювали з розважального комплексу 40 людей, дванадцять з яких – обслуговуючий персонал.

Приміщення перевірили працівники вибухо-технічної служби науково-дослідного експертно-криміналістичного центру та кінологи. Жодних вибухових пристроїв правоохоронці не виявили.

За словами слідчого, перший дзвінок надійшов на номер телефону адміністрації закладу десь о 15.55. Невідомий сказав терміново виводити дітей, оскільки заклад замінований. Вдруге телефонний терорист зателефонував о 16-10-16.15 та запитав, чи всі вийшли з будівлі і чи повідомили про вибухівку правоохоронцям.

Міліціонери розшукують зловмисника. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 259 частина 1 ККУ – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Схожі статті