468×60
468×60

Інспекторам ДАІ оголошено догани, одному із них – сувору – результати службового розслідування

mvsНа одному із інтернет-сайтів було розміщено відео, як автоінспектори завантажували ящик зі спиртними напоями в службовий автомобіль ДАІ.

За даним фактом правоохоронці провели службову перевірку в ході якої встановили, що 29 січня 2015 року троє співробітників роти ДПС ДАІ, підпорядкованої УМВС України в Тернопільській області, заступили на несення служби по забезпеченню безпеки дорожнього руху в Борщівському та Чортківському районах.

Під час цього до одного із інспекторів зателефонував знайомий, який працює торгівельним представником. Чоловік повідомив, що він привіз ящик спиртного, який інспектор замовив на день народження для дружини.

Забрати товар домовилися поблизу магазину «Європа» у Чорткові. Співробітники ДАІ на службовому автомобілі під’їхали до магазину по товар. Під час цього їх зафіксували на відеокамеру.

За неналежне виконання службових обов’язків, що виразилось у порушенні пунктів 17.1.2. та 17.1.7 Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом МВС України від 27.03.2009 № 111, а саме відволіканні від служби та перевезенні стороннього вантажу у службовому автомобілі, наказом УМВС України в Тернопільській області інспекторам ДАІ оголошено догани, одному із них – сувору.

Схожі статті