468×60
468×60

Міліціонери звертаються до підприємців з проханням встановити на об’єктах торгівлі камери відеоспостереження

rozshukРозбійний напад на працівницю торгового павільйону стався близько опівночі 28 квітня. Молода жінка вже зачиняла крамницю, коли до торгового приміщення, вибивши двері, увірвався нетверезий чоловік. Розбивши пляшку спиртного, нападник «розочкою» став погрожувати продавцеві, аби та віддала йому виручку.

Оскільки грошей в касі не було, зловмисник вхопив з вітрини дві пляшки вина і вже прямував до виходу. Дорогу йому намагався перегородити випадковий перехожий, котрий збагнув, що чиниться протиправне. Та чоловікові не вдалося затримати нападника. Лиходій завдав йому тілесних ушкоджень, вдаривши пляшкою з вином по голові.

Міліціонери, що виїхали на повідомлення власника торгового закладу, задокументували події зі слів потерпілих. Затримати гарячими слідами нападника не вдалося. Знадобився час і для встановлення його особи.

Зараз підозрюваний перебуває у розшуку.

Правоохоронці звертаються до всіх власників торгових закладів. Незалежно від метражу вашої крамниці, товару, який ви реалізуєте, подбайте про встановлення камер відео нагляду. Це, насамперед, убезпечить вас та ваше майно від злочинних зазіхань. Як засвідчує досвід, в торгових закладах, де здійснюється відеоспостереження, рідше стаються крадіжки, пограбування. Якщо й трапляється, то правоохоронцям легше встановити особу порушника, притягнути його до відповідальності, а потерпілим відшкодувати збитки.

Правоохоронці також інформують жителів краю, що відеонагляд ведеться на вулицях, в місцях масового скупчення людей області, на виїздах та в’їздах в обласний центр. 150 камер виведені на диспетчерський пункт обласного управління внутрішніх справ.

Схожі статті