468×60
468×60

З приватного розсадника зловмисник викрав сімдесят туй

2Повідомлення про факти крадіжок саджанців туй надійшли до підволочиських правоохоронців від власника місцевого розсадника.

Потерпілий заявив, що невідома особа викрала сімдесят молодих дерев і сума збитків складає майже чотири з половиною тисячі гривень.

Зловмисника, що навідувався на територію чужого розсадника, правоохоронці встановили. Ним виявився раніше судимий житель села Качанів.

Саме поблизу місця проживання підозрюваного й знаходилися землі, де вирощували саджанці. Зловмисник вночі прокрадався вглиб поля і господарював там. За декілька таких вилазок викопав сімдесят рослин.

Правоохоронці встановили і місце збуту крадених дерев – зловмисник продавав їх у сусідньому селі. Свідки розповідають, що охочих придбати зелений товар ніколи не бракувало, адже ціна, порівняно з ринковою, була невисока.

Зі слів начальника Підволочиського райвідділу внутрішніх справ Андрія Купчака, щодо підозрюваного розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 185 Кримінального кодексу. Міліціонери також встановлюють причетність зловмисника до інших протиправних діянь.

Схожі статті