468×60
468×60

Правоохоронці з’ясовують обставини смерті мешканця Хоростокова

vbybstvoПоходження тілесних ушкоджень, що спричинили смерть 74-річного пенсіонера Хоросткова Гусятинського району допоки невстановлені.

Як повідомив начальник райвідділу Олег Демчан, на даний час правоохоронці працюють над двома версіями – або потерпілий, будучи в стані алкогольного сп’яніння, сам отримав травми, або до цього причетний 51-річний односельчанин.

Чоловік, котрий, ймовірно, може бути причетним до злочину, не заперечує, що напередодні гостював у потерпілого. Розповідає, що разом випивали. Сп’янілого господаря він не бив, навпаки, допомагав дійти до ліжка, коли той декілька разів, не тримаючись на ногах, впав на підлогу. Відсутні на руках чоловіка і сліди від нанесення ударів.

За словами сестри загиблого, саме після візиту 51-річного односельця на обличчі її брата з’явилися гематоми. У звинуваченнях жінка не категорична, бо родич постійно пиячив і не раз спричиняв собі тілесні ушкодження.

Висновки судово-медичної експертизи показали, що причина смерті 74-річного пенсіонера – закрита черепно-мозкова травма та крововилив під оболонку головного мозку. Ушкодження, які можна отримати і під час падіння з висоти власного росту, і від удару стороннім предметом.
На даний час проводиться перевірка.

Схожі статті