468×60
468×60

150 гривень за сірникову коробку марихуани просили продавці з Бучаччини

narkotaОперативники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного управління внутрішніх справ викрили злочинну діяльність чотирьох мешканців Буччачини. Чоловіки поширювали наркотичні засоби в райцентрі.

Як повідомив заступник начальника відділу з незаконним обігом наркотиків в області Олександр Буняк, верховодив наркооборудкою мешканець одного із сіл, прилеглих до райцентру.

Молодик сам вирощував марихуанну в лісосмузі за селом, розфасовував та передавав трьом своїм спільникам у Бучач. Останні продавали наркотовар місцевим жителям. Телефонний дзвінок – і марихуана потрапляла до рук охочих. Сірникову коробку наркоречовини ділки спродували за 150 гривень.

Працівники міліції відстежили злочинну схему, за якою поширювалися наркотичні засоби, та встановили усіх учасників наркобізнесу.

Міліціонери затримали наркодилера та його посередників після чергового продажу марихуани. Під час санкціонованого обшуку у помешканнях підозрюваних правоохоронці вилучили згортки з наркотиком, а також гроші, здобуті зловмисниками злочинним шляхом. Розшукали правоохоонці й більше двадцяти наркозалежних осіб, котрі купували та вживали товар.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно ч.2 статті 307 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Схожі статті