468×60
468×60

Міліціонери Тернополя перевірили свій автопарк на справність

Сезонний технічний огляд службового автотранспорту провели в автогосподарстві обласного управління міліції. Перевірку пройшли усі транспортні засоби, які використовують для роботи правоохоронці.

Технічний стан автівок та їх обладнання оглянув заступник начальника обласного управління міліції Олег Ляхович.

- Ми перевірили чи придатний міліцейський транспорт до експлуатації у весняно- літній період, – зазначив Олег Ляхович. – Частина автівок приїхала із зони АТО і потребує ремонту.

Під час огляду зверталася увага на зовнішній вигляд авто, справність освітлювальних приладів, спеціального обладнання. Разом з технічним станом автомобілів заступник начальника обласної міліції перевірив наявність у службовому транспорті вогнегасників, знаків аварійної зупинки, аптечок та буксирувальних тросів.

В той же час перевірку на знання правил дорожнього руху проходили працівники міліції, за якими закріплені службові автомобілі. Водії продемонстрували хороший рівень теоретичної підготовки.

Олег Ляхович резюмував: результати цьогорічного огляду автотранспорту — задовільні, автомобілі в хорошому технічному стані. Виявлені ж недоліки будуть виправленні у найближчих дні.

Схожі статті