468×60
468×60

Злодія із Чернівецької області затримали правоохоронці

zlodiiМікрохвильову піч, телевізійний тюнер, спиртне та дві пари чоловічого взуття винесли невідомі з нежилого будинку в селі Грабівці Борщівського району. Про крадіжку телефоном в місцевий райвідділ міліції повідомив господар будівлі. Збитки оцінив чоловік в 3600 гривень.

На місце події виїхали правоохоронці, які з’ясували, що злодії залізли в оселю в період з 10 січня по 15 березня, віджавши дерев’яне вікно. Саме у цей період часу господар перебував за межами району, оскільки будівлю використовує, як дачу.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів, міліціонерам вдалося вийти на слід зловмисника. Ним виявився, каже начальник Борщівського райвідділу міліції Володимир Горб’як, мешканець Чернівецької області, 1968 року народження. На Борщівщині у чоловіка знаходиться батьківська хата. У скоєному чоловік зізнався. Його затримали відповідно до статті 208 ККУ.

Затриманий каже, що на злочин пішов вперше. Викрадене продав, а гроші витратив на спиртне.

Сьогодні чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому інкримінують статтю 185 частина 3 – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Схожі статті