468×60
468×60

Борщівські міліціонери викрили двох злодіїв, які обкрадали нежилі господарства

zlo4ynСпівробітники Борщівського райвідділу міліції викрили у вчиненні крадіжок двох жителів селища Мельниця-Подільська. Об’єктами наживи молодики обирали нежилі приміщення і брали звідти усе, що мало якусь цінність.

Підозрюваним 22 та 23 роки. Вони ніде не навчаються та не працюють. Займатися протиправним почали у січні цього року. На даний час міліціонери довели їхню причетність до вчинення трьох крадіжок.

Аби не привертати до себе уваги, злодії, як правило, орудували вночі, у покинутих будинках. Брали усе, що можна було перепродати або ж здати на металобрухт.

З обійстя 64-річної пенсіонерки винесли газові балони та радіоприймач. Ще з одного господарства викрали металеві вироби.

Побували зловмисники також у недіючому приміщенні, яке належить одному із підприємств району. Звідти винесли батареї. Крадене здали на металобрухт, а гроші витратили на випивку.

Щодо підозрюваних розпочато кримінальне провадження. Їхні дії слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у житло). Їм загрожує від трьох до шести років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваних до скоєння інших подібних злочинів.

Схожі статті