468×60
468×60

Оперативність та професіоналізм працівників ДСО допомагає вчасно впіймати зловмисників

dsoПрипинення бійок, дебошів в громадських місцях та викриття крадіїв – саме такі злочини впродовж тижня оперативно усували працівники державної служби охорони.

Бійку у барі вичинив мешканець обласного центру, який був на підпитку. На місце події одразу виїхали працівники Управління Державної служби охорони. Їх, натиснувши тривожну кнопку, викликав адміністратор закладу.

Ще один тривожний сигнал пролунав із продуктового магазину та одного із закладів громадського харчування. Миттєвий приїзд держохоронців на місце події допоміг швидко владнати конфліктну ситуацію і повернути установи до звичної роботи.

Впіймали правоохоронці і 23-річного тернополянина. Хлопець, розважаючись, побив вікна на мікрорайоні «Дружба». За вчинення хуліганських дій наряд групи затримання Управління ДСО доставив його до відділку міліції.

В одному з магазинів Збаража держохоронці затримали жінку, яка намагалась викрасти з магазину продукти. Правоохоронці, які прибули на спрацювання тривожної кнопки з’ясували, що крадійкою виявилася 40-річна жителька Збаразького району. Жінка розповіла, що прийшла до магазину, аби придбати хліб. Поки ніхто не бачив, збаражчанка почала ховати й інші продукти за пазуху. На виході її зупинили працівники Державної служби охорони. В міліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Триває слідство.

Схожі статті