468×60
468×60

Без серйозних правопорушень пройшла минула доба на Тернопільщині

mvs8 березня на Тернопільщині минуло спокійно, без серйозних інцидентів. Посилені наряди міліції чергували поблизу місць масового скупчення людей та дбали про безпеку наших краян.

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України в Тернопільській області надійшло 134 заяви і повідомлення від громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 10 – з ознаками кримінальних правопорушень.

На дорогах області також було спокійно – не зафіксовано жодної дорожньо-транспортної пригоди з потепілими. Співробітники ДАІ склали 64 адміністративних протокола за порушення правил дорожнього руху, з них – 12 на водіїв, які сіли за кермо напідпитку.

Правоохоронці вдвічі збільшили кількість патрульних нарядів поблизу місць масового скупчення людей, зокрема, розважальних закладів. Загалом жителі області не порушували громадський порядок, щоправда не обійшлося без бійок.

У Тернополі близько 6 години ранку виникла сутичка поблизу одного із кафе. Потерпілий – 29-річний тернополянин отримав тілесні ушкодження від невідомого. Працівники міліції розшукують хулігана.

З травмами голови госпіталізували до Зборівської районної лікарні 20-річного жителя одного з сіл району. Тілесні ушкодження потерпілий отримав внаслідок бійки з трьома хлопцями. Що не поділили молодики, з’ясовують правоохоронці.

Працівники міліції продовжують нести службу у посиленому режимі, аби не допустити скоєння злочинів та порушень громадського порядку на території області.

Схожі статті