468×60
468×60

Нелюда, який позбавив життя вагітну подругу, розшукали правоохоронці

Повідомлення про те, що в кімнаті одного з гуртожитків виявлено мертвою 23-річну уродженку Лановецького району надійшло 28 лютого до тернопільських правоохоронців. Особу підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину міліціонери встановили «за гарячими слідами». Відомо, що смерть дівчини настала внаслідок механічної асфіксії, а саме її задушили.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласного управління міліції Олександр Богомол, у вчинені вбивства правоохоронці обґрунтовано підозрюють 23-річного тернополянина.

В молодика є маленька донька, однак сімейне життя з матір’ю дитини не склалося. Зрештою, він покинув жінку й почав зустрічатися із загиблою ланівчанкою.

Молода жінка з Лановець приїхала до обласного центру в пошуках роботи й за якийсь час влаштувалася касиром в один з торгових закладів міста. Зі своїм майбутнім убивцею познайомилася більше року тому.

Новина про те, що подруга вагітна від іншого, не спинила кавалера. Пара продовжувала зустрічатися. Молодик часто приходив в гості й залишався ночувати.

Того фатального дня пара після прогулянки пізно ввечері повернулася до помешкання жінки. Між молодими людьми виникла суперечка. Чим образила подруга свого кавалера правоохоронцям наразі невідомо, однак той розізлився й у п’яному запалі міцно стиснув рукою шию коханки, а іншою закрив їй ніс та рот. Відпустив, коли жертва вже не дихала.

Коли тернополянин зрозумів, що накоїв, то втік, прихопивши з собою цінні речі, аби зімітувати, що злодіяння вчинили пересічні злодії.

Тіло жінки вранці знайшла її сусідка по кімнаті. Вона викликала швидку, однак медики лише констатували смерть жертви, яка, до слова, була на 19 тижні вагітності.

Правоохоронці оперативно розшукали підозрюваного. Той переховувався в одному із сіл Збаразького району. Під час затримання тернополянин чинив опір та наніс тілесні ушкодження працівнику міліції. Оперативники знайшли та вилучили викрадені зловмисником ювелірні вироби та гроші.

Чоловік у скоєному зізнався. Наразі він вже затриманий у порядку статті 208 КПК України і йому оголошено про підозру у вчинені важкого злочину.

Слідчі відділу Тернопільського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та за ч.2 ст.345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Триває досудове розслідування.

Схожі статті