468×60
468×60

Трьох неповнолітніх грабіжників затримали правоохоронці

biykaТрьох сімнадцятирічних мешканців обласного центру співробітники Тернопільського міськвідділу міліції підозрюють у вчиненні пограбування.

До правоохоронців за допомогою звернулося двоє тернополян віком 21 та 30 років. Хлопці повідомили, що на них, неподалік розважального закладу, напали невідомі, побили та відібрали особисті речі. На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи і з’ясували усі обставини інциденту.

Підозрювані – троє тернополян. Усім по 17 років.

Як з’ясувалося, потерпілі та підозрювані відпочивали в одному нічному клубі. Між компаніями виникла суперечка. Одному із 17-річних хлопців не сподобалося, що його штовхнув старший чоловік і не вибачився.

Ображений юнак вирішив відімстити. Коли «кривдник» із другом вийшов із розважального закладу, то пішов за ними. Далі – збив одного із потерпілих з ніг і почав бити. До зловмисника підійшло ще двоє товаришів і вони почали наносити хлопцям численні удари. Після цього зірвали з шиї одного із потерпілих золотий ланцюжок та втекли.

Проблеми із законом у підозрюваних не вперше – двоє із них уже притягувалися до кримінальної відповідальності. Міліціонери вилучили у них золото, відібране у одного з потерпілих.
За даним фактом відрито кримінальне провадження. Підозрюваним інкримінують частину 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Схожі статті