468×60
468×60

21-річна мешканка Тернопільського району до смерті забила чоловіка подруги

zatrymanaПовідомлення про насильницьку смерть 54-річного мешканця обласного центру надійшло на пульт чергової частини Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ від чергового лікаря швидкої допомоги.

Медик констатував, що чоловік помер внаслідок численних травм та побоїв. Слідчо-оперативна группа одразу виїхала на місце події, аби зясувати обставини, що призвели до смерті потерпілого.

В ході розслідування працівники міліції оперативно встановили підозрювану у скоєні злочину особу.

Як повідомив начальник управління карного розшуку Степан Яцух, до смерті потрепілого причетна 21-річна подруга сім’ї, мешканка Тернопільського району.

Напередодні трагедії жінки випадково зустрілися на ринку та, взявши пляшку, пішли її розпивати до однієї з них додому.

Господар квартири спав у сусідній кімнаті, але через деякий час приєднався до жінок. Чоловік спробував позалицятися до знайомої, але жінка сприйняла такі дії агресивно й вдарила чоловіка по обличчю.

Господар та гостя почали сваритися. Товаришка штовхнула чоловіка і він упав. Дівчина почала щосили його копати ногами в живіт та в голову. Дружина боронити чоловіка навіть не намагалася.
Коли потерпілий перестав рухатися, жінки покинули жертву на підлозі та пішли в кафе на каву.

Повернувшись увечері додому, дружина застала свого чоловіка там, де вони його залишили. Під ранок потерпілому стало погано і довелося викликати швидку.

Медики, які приїхали на виклик, побачили чоловіка з численними гематомами на обличчі та голові, вибитими зубами, переламаними ребрами та внутрішніми забоями життєво важливих органів. Травми були дуже серйозними. Під час надання допомоги чоловік помер у лікарні.

Правоохоронці розшукали та затримали подругу. Та зізналася у скоєному. Слідчі відкрили кримінальне провадження згідно статті 121 частини 2 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Підозрювану у скоєнні злочину поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Тривають слідчі дії.

Схожі статті