468×60
468×60

Аби придбати наркотики, тернополянин крав та виносив з помешкання матері цінні речі 

kragaІз заявою про крадіжку ноутбука звернулася 57-річна жителька обласного центру до працівників Тернопільського міського відділу внутрішніх справ. В крадіжці жінка підозрювала власного сина.

Правоохоронці почали перевіряти усі обставини злочину і невдовзі встановили особу злодія. Підозри матері підтвердилися. 34 річний син викрадав з її квартири цінні речі, а на вилучені кошти купував наркотичне зілля.

Як повідомили слідчі Тернопільськї міліції, підозрюваний у скоєнні крадіжки вже не раз притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння низки злодіянь. Пристрасть до наркотиків штовхала чоловіка на крадіжки та грабежі. Чоловіка не спиняли ані благання матері, ані призначені судом покарання.

З помешкання матері горе-син вже неодноразово викрадав цінні речі. Ноутбук, як і решту вкраденого, одразу ніс до ломбарду. Виручені гроші витрачав на власні потреби, здебільшого на наркотики та випивку, а тоді знову вдавався до крадіжок.

У пошуках наживи зловмисник обходив двори багатоповерхівок та приватних помешкань міста. З подвіря будинку 45-річної тернополянки злодій викрав підлітковий велосипед, а в 57-річного мешканця обласного центру поцупив дороговартісну спортивну модель двоколісного транспорту. Обидва велосипеди продав своєму знайомому.

Наступним об’єктом злочину злодій обрав торговий заклад. У соціальній крамниці, коли продавець відійшла від каси, крадій витяг з каси п’ятсот гривень та втік.

Надалі чинити протиправне крадію завадили правоохоронці. Працівники міліції оперативно розшукали зловмисника.

За фактом крадіжок відкрито кримінальне провадження. Міліцонери вилучили крадені велосипеди та повернули їх власникам. Наразі правоохоронці встановлюють причетність тернополянна до скоєння інших подібних злочинів. Вирішується питання про застосування до зловмисника запобіжного заходу. Триває слідство.

Схожі статті