468×60
468×60

За правопорядком на Тернопільщині посилено стежать міліціонери

miliciyaПідвищення безпеки стратегічних об’єктів та охорони громадського порядку – одне з основних завдань правоохоронців краю.

Два тижні поспіль усі працівники органів внутрішніх справ області несуть службу в посиленому режимі. Щодня на охорону громадського порядку в обласному центрі додатково залучають сотню працівників міліції.

Вдвічі збільшено кількість патрульних нарядів у районах. Допомагають правоохоронцям нести службу громадські формування та активісти.

Перед заступанням на службу працівники міліції проходять інструктаж, їх інформують про оперативну обстановку, роз’яснюють, як слід поводитися при виявленні тих чи інших порушень.

Увагу правоохоронців у зв’язку з нестабільною суспільно-політичною ситуацією акцентують на недопущення провокацій та терористичних загроз на території краю.

Під пильним наглядом міліціонерів стратегічні об’єкти державної та інших форм власності.

Для оперативної перевірки усіх повідомлень, які надходять від громадян, у кожному територіальному підрозділі міліції створено групи швидкого реагування. Кожне звернення ретельно перевіряється.

- Попри усі заходи, які вживають міліціонери, краянам теж не варто втрачати пильності та не бути байдужими до того, що відбувається навколо, – каже начальник управління громадської безпеки УМВС України в Тернопільській області Борис Брик. – Жителі області можуть повідомляти про підозрілі предмети та про осіб, котрі можуть чинити протиправні чи провокаційні дії, на телефон “гарячої лінії” обласної міліції (0352) 52-15-33 або 102. Вся інформація, яка надходить на ці номери, оперативно перевіряється, і нічого не залишається поза увагою.

Схожі статті