468×60
468×60

Обережно! Не залишайте цінні речі в салонах автомобілів!

avtoПовідомлення на лінію 102 про крадіжки цінних речей з автомобілів надходять все частіше. Днями до правоохоронців зателефонував 34-річний тернополянин і повідомив про те, що з його автомобіля “Сітроен Джампі” викрали ноутбук.

За словами потерпілого, він залишив автівку лише на десять хвилин, аби пообідати, а коли повернувся, то помітив, що з переднього сидіння зник дорогий ноутбук.

Схожа неприємність спіткала 28-річного тернополянина. Чоловік разом з дівчиною приїхав до супермаркету. Машину залишили на стоянці, а коли повернулися, то пабачили, що з заднього сидіння зникли жіноча сумка та фотоапарат. Збитки потерпілі оцінили на суму у більш як вісім тисяч гривень.

Міліціонери розшукують злодіїв та припускають, що, найімовірніше, крадії проникли у машину шляхом сканування сигналізації.

У ситуації, коли транспортні засоби не рятує навіть сигналізація, найкраща порада від правоохоронців – не спокушуйте злодіїв та не залишайте на видному місці в салоні цінні речі, документи. Завжди виймайте ключ із замка запалювання, навіть, коли відлучаєтесь на хвилинку. Залишайте авто там, де є освітлення і охорона.

Якщо ж ви потерпіли від злодія, не зволікайте й телефонуйте до міліції.

Схожі статті