468×60
468×60

Продавця амфетаміну арештували тернопільські правоохоронці

amfetaminДвадцятичотирьохлітнього продавця психотропних речовин затримали у Тернополі співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків.

У поле зору правоохоронців чоловік потрапляє не вперше. Його затримували раніше за збут заборонених речовин, але тоді суд покарав його умовним терміном.

- Впродовж кількох місяців співробітники відділу з незаконним обігом наркотиків обласної міліції документували факти його діяльності, – повідомив начальник ВБНОН УМВС України в Тернопільській області Володимир Строїч. – Під час однією з оперативних закупок у молодика в кишені виявили згорток з білим порошком, схожим на амфетамін.

За словами арештованого, товар у згортки по граму він фасував самостійно. Поширював його, здебільшого, серед знайомих за ціною – 300 гривень за один пакуночок.

Оскільки це вже не перший аналогічний злочин тернополянина, правоохоронці інкримінують йому частину 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

- Продавець це лише одна з ланок ланцюжка, – каже Володимир Строїч, – нам надзвичайно важливо з’ясувати усіх його учасників, а особливо канали надходження порошку в нашу область. Над цим зараз активно працюємо.

Схожі статті