468×60
468×60

На Тернопільщині 57-річний чоловік побив знайомого, у якого позичив гроші, а потім намагався вчинити самогубство

groshiПовернення боргу ледь не закінчилося трагедією на Гусятинщині. 57-річний житель одного із населених пунктів району наніс тілесні ушкодження 39-річному односельцю, у якого позичив гроші, а потім намагався вчинити самогубство.

Врятували життя чоловіка рідні, які вчасно викликали швидку.

Все почалася з того, що 57-річний чоловік вирішив позичити гроші у 39-річного знайомого. Останній дав йому в борг дві тисячі американських доларів. Боржник не поспішав віддавати кошти. Якось знайомий попросив його повернути хоча б частину грошей і той погодився. Домовилися зустрітися наступного дня.

Під час зустрічі 57-річний чоловік сказав, що у нього є лише гривні і їх необхідно обміняти на долари. Запропонував поїхати до знайомого, який допоможе з обміном. Проте останнього дома не виявилося. Після невдалої спроби обміняти гривні на долари між чоловіками виник конфлікт. Боржник раптово накинувся на позичальника і наніс йому тілесні ушкодження гострим предметом (ймовірно ножем).

Потерпілий за допомогою звернувся до лікарів – у нього попередньо діагностували численні поверхневі ножові поранення. Після надання медичної допомоги лікарі відпустили пацієнта додому, а про випадок повідомили працівників місцевого райвідділу міліції.

Як виявилося, 57-річний підозрюваний теж опинився у лікарні після спроби суїциду. На щастя, медики вчасно врятували чоловіка та його життю нічого не загрожує.

Підозрюваний не може пояснити свого вчинку, шкодує про скоєне. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії 57-річного жителя Гусятинщини слідчі попередньої кваліфікують за статтею 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Триває досудове розслідування.

Схожі статті