468×60
468×60

Три автомобілі за одну ніч намагався викрасти мешканець Шумщини

avtoУ суді ще не закінчився розгляд справи про незаконні заволодіння транспортними засобами, як головний підозрюваний, 18-річний житель Шумського району, знову взявся за старе. Об’єктами його злочинних посягань знову стали чужі автомобілі. Цього разу чинити протиправне він вирушив у сусідній Кременецький район.

За одну ніч зловмисник зазіхнув на три чужі автівки, які були припарковані в дворі однієї із багатоповерхівок райцентру. Обирав машини без сигналізації. Один із автомобілів йому вдалося завести. Та далеко не заїхав. Автівка зупинилася і не рушила з місця.

Злодія помітив власник викраденої машини. Чоловік повідомив про крадіжку працівників місцевого райвідділу. Правоохоронці спрацювали оперативно та встановили особу підозрюваного. Ним виявився 18-річний житель Шумського району, який зізнався, що вчинене ним незаконне заволодіння транспортним засобом – це наслідки випитого спиртного.

Працівники міліції встановили, що хлопець не вперше порушує закон. Зараз у суді розглядається справа про крадіжки автівок, де він є головним підозрюваним.

Наразі проти зловмисника знову відкрите кримінальне провадження. Відповідатиме він за замахи на крадіжки (ч.2 ст. 15 ч. 2 ст.289 ККУ) і за незаконне заволодіння транспортним засобом (ч.2 ст. 289 ККУ). Триває досудове розслідування.

Схожі статті