468×60
468×60

На Тернопільщині пенсіонер забив до смерті сокирою свого родича

vbyvstvoПовідомлення про те, що за місцем проживання виявлено тіло з ознаками насильницької смерті 51-річного місцевого жителя надійшло до правоохоронців Теребовлянського райвідділу міліції. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

За словам начальника Теребовлянського райвідділу міліції Миколи Сивулі, у поле зору,  як підозрюваний, одразу потрапив двоюрідний брат загиблого, який мешкав з ним під один дахом.

62-річний чоловік всіляко заперечував свою причетність до злочину. Він заявив, що не ночував дома, а коли вранці повернувся, виявив закривавлене тіло родича. Про це одразу повідомив сусідам, які і викликали міліцію.

Правоохоронцям за допомогою неспростовних доказів вдалося вивести підозрюваного на чисту воду і пенсіонер зізнався, що під час суперечки вбив свого двоюрідного брата.

Чоловіки постійно пиячили, сімей не мали і ніде не працювали. У день трагедії між ними розгорівся конфлікт. Потерпілий попросив у родича гроші на пляшку. Той відмовив. Це розлютило загиблого і він приснув в очі брату дезодорантом. Тоді старший чоловік схопив у руки сокиру і декілька разів вдарив нею родича по голові. Зупинився, коли той вже не дихав.

Зловмисник вирішив приховати сліди злочину, позмивав з себе кров і повідомив сусідам, що хтось вбив його брата. Та це не допомогло уникнути відповідальності.

Наразі підозрюваний згідно статті 208 КПК затриманий. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 ККУ – умисне вбивство. За вчинене чоловікові загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Схожі статті