468×60
468×60

Близько мільйона гривень видурила у людей тернополянка

zatrymanaШахрайку викрили нещодавно працівники Тернопільського міського відділу міліції. 37-річна тернополянка привласнювала кошти знайомих, обіцяючи посприяти їм у купівлі кімнати в гуртожитку.

На вихованні у підозрюваної троє неповнолітніх дітей, чоловік на заробітках за кордоном, а жінка вирішила підзаробити вдома.

Першою від шахрайських дій потерпіла родичка зловмисниці, яка захотіла придбати помешкання в гуртожитку. Їй зголосилася допомогти тернополянка і запросила близько 40 тисяч гривень. Гроші одразу взяла, а родичці наказала збирати необхідні документи.

Про сприяння у придбані житла жінка розповіла знайомим і до шахрайки почали звертатися інші бажаючі придбати кімнату.

Зловмисниця брала у людей різні суми у гривнях та в іноземній валюті. У такий спосіб зібрала майже мільйон гривень. Шахрайка витрачала кошти на власні потреби, а житла ніхто з потерпілих так і не отримав. Люди стали звертатися за допомогою до правоохоронців.

Міліціонери оперативно затримали шахрайку. Слідчі міськвідділу відкрили кримінальне провадження, передбачене статтею 190 ч.2 Кримінального кодексу України – шахрайство. Триває слідство.

Схожі статті