468×60
468×60

Двоє тернополян напідпитку погрожували правоохоронцям

1Хуліганство та погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу інкримінують слідчі Тернопільського міськвідділу двом мешканцям обласного центру.

За словами заступника начальника слідчого відділу міліції Михайла Вербовського, в ніч з 30 на 31 грудня близько 23.45 двоє чоловіків (1986 року народження) в стані алкогольного сп’яніння намагалися увійти в міський відділ міліції через центральний вхід. Проте, він був закритий, оскільки ведуться ремонтні роботи.

Тоді чоловіки почали гримати в двері та кричати. До них вийшов працівник слідчо-оперативної групи і пояснив, що вхід з іншого боку.

Тернополяни пішли туди. На прохідній їх зустрів помічник чергового. Хлопці почали кричати, вживаючи нецензурну лексику, погрожували спалити відділок і вимагали розповісти про хід розслідування, стосовно якого вони свого часу писали заяву.

Оскільки правоохоронець такою інформацією не володів, чоловіки схопили його за шию та руку і спричинили фізичний біль. На шум вийшов черговий, побачив дебоширів і спробував повідомити про “гостей” керівництво міліції. Чоловіки вибили двері і накинулися на іншого офіцера, якому також спричинили фізичний біль та пошкодили форму.

Наразі тернополянам оголосили підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 296 ККУ (хуліганство) та частиною 2 статті 345 – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу цим тернополянам.

Схожі статті

-1 коментарі

  1. Юрій

    в США якби схватив поліцейського за шею та заламав йому руку, 100 відстоків ця подія для правопорушника закінчилась би летальним ісходом.

Comments are closed.