468×60
468×60

Сім мішків пшениці вкрав онук у своєї бабусі

zernoІз заявою про крадіжку до співробітників Бережанського райвідділу міліції звернулася 84-річна пенсіонерка. Жінка повідомила, що її 18-річний онук викрав вночі з горища будинку сім мішків пшениці.

За словами потерпілої, юнак краде не вперше, неодноразово брав у неї гроші. Жінка мовчала, бо соромилася вчинків свого родича. Терпець бабусі увірвався, коли горе-онук виніс зерно, яке пенсіонерка отримала за паї.

Міліціонери розшукали внука потерпілої. Свою провину хлопець не заперечував. Як з’ясувалося, юнак ніде не працював, перебивався випадковими підробітками. Коли грошей на життя не вистачало, крав пенсію у старенької бабусі. Молодик вважав, що його дії залишаться безкарними. Та родинні відносини не звільняють від кримінальної відповідальності.

Проти хлопця відкрили кримінальне провадження. Окрім статті 185 ККУ – крадіжка, підозрюваному висунули обвинувачення за частиною другою статті 186 – грабіж. У ході слідства стало відомо, що затриманий пограбував випадкового перехожого – відібрав у нього мобільний телефон. Правоохоронці вилучили у підозрюваного чужий засіб зв’язку. Триває досудове розслідування.

Схожі статті