468×60
468×60

Щоб вихідні дні пройшли безпечно

dai1За інформацією Гідрометцентру України на Тернопільщині в найближчі дні опадів та снігопадів не очікується, однак дуже небезпечними на дорозі є таке явище, як ожеледиця.

Щоб вихідні дні пройшли безпечно, працівники ДАІ закликають водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху і зважати на погодні умови.

Не забувати про дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду, рухатись з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовитися від ризикованих маневрів. При зупинці включати аварійну світлову сигналізацію.

Крім того, правоохоронці закликають бути уважними при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижувати швидкість, не об’їжджати транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупинятися і пропускати людей, які переходять дорогу.

А пішоходам радять виходити на дорогу лише пересвідчившись у відсутності транспорту, в темну пору доби необхідно мати на одязі світлоповертаючі елементи,що зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

Схожі статті