468×60
468×60

Тілесні ушкодження працівникам міліції Тернопільщини наніс п’яний мешканець Луцька

1До співробітників Почаївського міського відділення міліції звернувся адміністратор одного із барів з проханням допомогти втихомирити агресивного відвідувача. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалося, відвідувач розважального закладу, будучи в стані алкогольного сп’яніння, поводив себе неадекватно, ображав нецензурними словами людей та обслуговуючий персонал. Усі спроби працівників кафе заспокоїти його виявилися марними.

Не відреагував дебошир і на правоохоронців. Аби не створювати конфліктних ситуацій всередині приміщення, міліціонери попросили чоловіка вийти на вулицю. Там й зав’язався конфлікт: правопорушник накинувся на міліціонерів та став зривати з них погони. Працівники міськвідділення змушені були вдягнути на дебошира наручники. Саме ними він наніс удари в обличчя двом міліціонерам.

Зловмисником виявився 31-річний житель Луцька Волинської області. Експертиза на вміст алкоголю в його крові показала середній ступінь сп’яніння.

Наразі волинянин, згідно статті 208 КПК, затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Його дії слідчі кваліфікують за частиною 2 статті 345 ККУ (умисне заподіяння працівникам правоохоронних органів побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цими працівниками службових обов’язків).

Схожі статті