468×60
468×60

За доброту поплатився власним автомобілем

1У заволодінні транспортним засобом правоохоронці Бучацького райвідділу внутрішніх справ викрили 25-річного жителя села Соколів. Молодик викрав у знайомого з селища Золотий Потік Бучацького району автомобіль “ГАЗ-31105».

Як повідомили у слідчому відділі Бучацького райвідділу внутрішніх справ, підозрюваний ввечері зателефонував до знайомого та попросив відбуксирувати його поламаний автомобіль.

Чоловік погодився допомогти.

Однак, допоки чіпляв буксирувальний трос до зламаної автівки, знайомив раптом сів за руль його машини та втік. Потерпілому довелося добиратися вночі додому пішки і вже потім він повідомив про автокрадіжку в міліцію.

Оперативники швидко розшукали любителя чужих авто. Молодик у скоєному зізнався, проте пояснити, для чого йому знадобився чужий автомобіль так і не зміг. Транспортний засіб міліціонери повернули власнику, а зловмиснику тепер доведеться відповідати за скоєний протиправний вчинок.

Слідчим відкрите кримінальне провадження за ст. 289 Кримінального кодексу України незаконне заволодіння транспортним засобом.

Схожі статті