468×60
468×60

Тернопільському журналісту погрожують. Деталі з’ясовують правоохоронці

1Правоохоронці проводять розслідування щодо незаконного позбавлення волі та перешкоджання професійній діяльності тернопільського журналіста.

Повідомлення від кореспондент одного із обласних інтернет-видань надійшло 20 листопада ввечері на лінію «102».

Чоловік повідомив, що керівник однієї із громадських організацій перешкоджає його професійній діяльності та незаконно утримує у приміщені офісу даної організації, що знаходиться у Тернополі за адресою вул. Старий Ринок.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Тернопільського міськвідділу міліції. Правоохоронці допомогли журналісту вийти.

За словами потерпілого, його протягом години утримували в офісі організації та не давали можливості вийти. Як стверджує журналіст, цей випадок пов’язаний з його професійною діяльністю. Голова громадського об’єднання переслідував заявника за те, що той опублікував критичну інформацію про його незаконну діяльність.

Відомості про дані події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 1 ст. 171 ККУ (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). Тривають слідчі дії.

Схожі статті