468×60
468×60

Викрав скутер, але покататися не встиг

1Заява про крадіжку двоколісного транспортного засобу надійшла до правоохоронців Теребовлянського райвідділу внутрішніх справ. Жителька села Кам’янка виявила вранці пропажу з власного обійстя мопеда «Нонда».

В ході проведення слідчо-розшукових дій працівники міліції оперативно встановили особу крадія. Ним виявився 28-річний односельчанин потерпілої.

Чоловік давно мріяв про двоколісний транспортний засіб. Тому, помітивши бажаний засіб для пересування біля будинку, вирішив вночі викрасти.

Проте, покататися на скутері не встиг. Чоловік не міг завести, тож просто сховав його, а коли дізнався, що за скоєне його вже розшукують правоохоронці, злякався і декілька днів не приходив додому – переховувався в лісі.

Згодом горе-крадій вирішив непомітно повернути cкутер власнику. Вночі покинув його біля воріт будинку. Однак, уникнути таким чином відповідальності за скоєне, чоловіку не вдалося.

Слідчий відділ Теребовлянського райвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

Схожі статті