468×60
468×60

Про замінування ВАТ «Тернопільобленерго» повідомив невідомий з Луганщини

1Повідомлення про замінування адміністративної будівлі акціонерного товариства «Обленерго», що за адресою вулиця Енергетична, 2, надійшло близько дванадцятої години на телефон диспетчерської служби. Вже звідти про анонімний дзвінок попередили управління Служби безпеки України в області та чергову частину міського відділу внутрішніх справ.

Правоохоронці разом з іншими екстреними службами виїхали на місце події.

З приміщення ВАТ «Обленерго» евакуювали майже двісті співробітників, а чотирьохповерхову будівлю ретельно оглянули працівники вибухо-технічної служби НДЕКЦ.

Повідомлення виявилося неправдивим.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 259 ККУ (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Правоохоронці також проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи, яка повідомила про замінування.

За попередньою інформацією, невідомий, який повідомив про закладення вибухового пристрою на момент здійснення дзвінка перебував в районі Ісакіївського водосховища, що на Луганщині.

До слова, сьогодні це вже другий подібний випадок. Напередодні невідома особа повідомляла про замінування приміщення центрального відділення «Укрпошти», що на вулиці Чорновола. Інформація теж не підтвердилася.

Схожі статті