468×60
468×60

Правоохоронці розшукують свідків крадіжки грошей з банкомату

1Осіб, які вкрали гроші з банкомату, що знаходиться у приміщенні одного із кафе селища Гримайлів Гусятинського району розшукують співробітники міліції.

Повідомлення про крадіжку надійшло близько 7 години ранку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Міліціонери встановили, що невідомі особи вночі, зламавши замки вхідних дверей кафе, проникли в приміщення, де був вмонтований банкомат. Зловмисники розрізали задню стінку пристрою болгаркою та витягнули касети з грошима. Сума вкраденого наразі встановлюється.

Приміщення кафе не обладнане сигналізацією. Із систем захисту – лише решітки на вікнах. Банкомат, який обікрали, знаходиться під охороною приватної фірми.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ (крадіжка). Правоохоронці розшукують осіб, які можуть бути причетними до резонансного злочину

З метою встановлення всіх обставин інциденту, можливих свідків та очевидців події, міліціонери звертаються до всіх, хто володіє інформацією, яка допоможе у розкритті крадіжки, телефонувати у Гусятині за номерами (код 257) 2-12-45, 2-11-36 або 102 у будь-який відділ внутрішніх справ.

Анонімність та винагороду за важливу інформацію правоохоронці гарантують.

Схожі статті