468×60
468×60

Згорів автомобіль відомого тернопільського волонтера

1У приватному господарстві відомого тернопільського волонтера – Руслана Царика зайнявся автомобіль.

25 жовтня о 3.30 ночі до чергової частини Тернопільського райвідділу міліції надійшло повідомлення від рятувальників про те, що у селі Біла горить автомобіль.Слідчо-оперативна група виїхала на місце події.

З’ясувалося, що загорівся автомобіль марки «Фіат Добло». Транспортний засіб знаходився на подвір’ї, територія якого огороджена лише частково.

Пожежники прибули на місце події оперативно, вогонь загасили, але автомобіль врятувати не вдалося, він згорів вщент. Окрім цього полум’я зачепило будинок та пожежу локалізували. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Потерпілий оцінив збитки у суму понад 150 тисяч гривень.

З місця події правоохоронці вилучили продукти горіння, залишки електропроводки, дві порожні пластикові пляшки з залишками паливно-мастильних матеріалів. Фрагменти електропроводки автівки будуть направленні на експертизу для перевірки її справності.

За однієї із версій фахівців, ймовірною причиною пожежі міг стати підпал.

Дані про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією, яка підпадає під частину 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Проводиться розслідування.

Нагадаємо, що чоловік неодноразово збирав та доправляв допомогу правоохоронцям, які перебувають у зоні АТО.

Схожі статті