468×60
468×60

Не залишати цінних речей в автомобілях закликають працівники міліції

1Чоловічу сумку з грошима та документами викрали невідомі із салону автомобіля ВАЗ 21093, – повідомлення про це надійшло за телефоном 102. Потерпілий-мешканець Тернополя.

Чоловік каже, що 23 жовтня приблизно о 17.00-17.20 в його автівку, яка була припаркована поблизу дитячого садочку №36, залізли невідомі.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Наразі проводяться роботи із встановлення осіб зловмисників.

Нагадаємо, що це вже не перша крадіжка з автомобіля. Правоохоронці звертаються до всіх водіїв не залишати жодних цінних речей у транспорті. Як правило, в багатьох випадках здобиччю злодіїв стають GPS-навігатори, відеореєстратори, автомагнітоли, акустика. З салону автомобіля так само «пропадають» сумки, барсетки, ноутбуки, мобільні телефони.

Не рятує автівку і сигналізація. Міліціонери кажуть, що сьогодні зловмисники навчилися відмикати автомобілі без будь-якого взламування – за допомогою код-грабберів. Цей прилад без проблем зчитує код сигналізації за 15 секунд, а потім абсолютно беззвучно відкриває машину.

Тому, будьте обережні і не давайте повід грабіжникам залазити до вас в авто, – просять правоохоронці. Якщо ви, все-таки,  потерпіли від подібного злочину, негайно звертайтеся за допомогою до працівників міліції за телефоном 102.

Схожі статті