468×60
468×60

Готовність доріг до зими перевірили державтоінспектори

1Більш як місяць на Тернопільщині перевіряли готовність доріг до зими. З 15 вересня до 12 жовтня державтоінспектори моніторили автомобільні дороги, вулиці населених пунктів та залізничних переїздів краю, не оминула перевірка і комунальні та дорожні служби. Їх інспектували на готовність до погіршення погодних умов.

Як зазначив начальник сектору організації дорожнього руху УДАІ УМВС України в області Богдан Завалєцький, безпека людей на дорозі в осінньо-зимовий період залежить від роботи дорожніх та комунальних підприємств, які зобов’язані забезпечити утримання вулиць і доріг в належному стані. Під час перевірок ми особливу увагу приділяли наявності необхідного запасу паливно-мастильних матеріалів, піщано-соляної суміші та технічному стану снігоприбиральної техніки.

Відповідно до результатів проведених обстежень, інформацію з конкретними пропозиціями щодо ліквідації недоліків направлено до Тернопільської обласної державної адміністрації, обласної ради, міському голові, управлінням ЖКГ краю, прокуратурі Тернопільської області, Службі автомобільних доріг, ДП «Тернопільський облавтодор» та ДТГО «Львівська залізниця».

Схожі статті