468×60
468×60

Тернопільські міліціонери викрили злочинний дует

PM539image002Незаконний заробіток обрали для себе двоє жителів обласного центру. Чоловіків підозрюють у крадіжці з автомобілів Тернополя та районів області.

Інформація про крадіжки з автівок надійшла одразу від кількох мешканців обласного центру до Тернопільського міського відділу міліції.Люди повідомляли, що з їхнього транспорту хтось зливає пальне та викрадає цінне майно.

В ході проведення оперативно-розшукових робіт, міліція вийшла на слід зловмисників.

За словами начальника Тернопільського міського відділу міліції Петра Гукалюка, причетними до крадіжок виявилися двоє тернополян 34 та 47 років. Обоє раніше судимі за майнові злочини.

Цього разу товариші вирішили заробити на викраданні з автівок. Чоловіки вибирали здебільшого моделі вітчизняного виробництва, без систем сигналізації, які можна було легко відчинити. З машин викрадали усе цінне, що потрапляло до рук: автомагнітоли, відеореєстратори та навіть робочі інструменти. Крадений товар несли до ломбарду, пальне продавали. Гроші чоловіки витрачали на власні потреби.

Наразі чоловіків підозрюють у скоєнні п’яти крадіжок. Правоохоронці продовжують перевіряти їх на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області.

Відносно підозрюваних відкрито кримінальне провадження за частиною 2, статті 185 (крадіжка). Триває досудове розслідування.

Схожі статті