468×60
468×60

В Копичинецькій колонії в ув’язненого виявили заборонений препарат

k2Циліндричну полімерну упаковку,  всередині якої знаходилося 13 таблеток із написом «В-8», схожих на заборонений препарат «Субутекс», виявили під час особистого обшуку у громадянина Російської Федерації, 1992 року народження, який відбуває покарання у виправній колонії в Копиченцях.

Його засуджено до семи років позбавлення волі за злочини, відповідно до статті 187, частини 1, 2 – розбій та заволодіння чужим майном у поєднанні із насильством, а також за частиною 2, статтею 70 Кримінального кодексу.

За словами ув’язненого, таблетки йому передав уже звільнений товариш, який також відбував покарання у Копиченцях. Знайдені препарати передано на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

За словами начальника сектору карного розшуку Гусятинського райвідділу міліції Ярослава Зігрія, після проведення експертизи суд визначить міру покарання.

Наразі правоохоронці проводять слідчі дії стосовно звільненого товариша.
Справу внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 309, частини 1 – зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин.

Схожі статті