468×60
468×60

Раніше судимий мешканець обласного центру викрав гаманець іноземки

1db1784b-04b0-443f-b6a2-62ebdf31d442-4До працівників Тернопільського районного управління поліції із заявою про втрату гаманця звернулася іноземка. Вона повідомила, що в одному із магазинів у центральній частині міста на столику залишила свій гаманець, в якому знаходилися її банківські картки та особисті документи. Через деякий час жінка виявила згубу і повернулася в магазин, але гаманця вже не було. Сума завданих збитків становить близько 1000 гривень.

У ході розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше неодноразово судимий 44-річний мешканець обласного центру. Чоловік, перебуваючи у магазині, помітив гаманець та забрав його. Зловмисник декілька разів розрахувався картою потерпілої у магазинах.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частин 1 та 3 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів) та за частиною 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику слідчі повідомили про підозру. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Схожі статті