468×60
468×60

Поліцейські розслідують шахрайство, пов’язане з оформленням онлайн кредитів на жительку Тернопільщини

groshiЗ повідомленням про шахрайські дії до співробітників Тернопільського районного управління поліції звернулася 25-річна жінка. Невідомі незаконно оформили на неї онлайн кредити.

За словами потерпілої, вона дізналася про фінансові зобов’язання після того, як їй почали надходити повідомлення про вимогу сплатити заборгованість за кредитним договорами.

Поліцейські з’ясували, що позики були взяті онлайн у чотирьох кредитних компаніях. Загальна сума – майже 20 000 гривень. Хто і яким чином це зробив – правоохоронці встановлюють. Як стверджує заявниця, вона нікому не розголошувала своїх особистих даних та ні з ким підозрілим не спілкувалася.

За даним фактом дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Поліцейські застерігають жителів області бути обережними при розрахунках за різні послуги через Інтернет. Проявляйте пильність при спілкуванні з незнайомцями по телефону і не розголошуйте жодних даних, які надходять у вигляді sms-повідомлень.

Схожі статті