468×60
468×60

Злодії не дрімають: зачиняйте вхідні двері та не залишайте ключі у легкодоступних місцях

zlodiiЧерез свою надмірну безпечність жертвами хатніх злодіїв стало двоє мешканок Тернопільщини. З помешкання жительки Гусятинського району викрали 6500 гривень, а з будинку пенсіонерки із Бучаччини поцупили 15 тисяч гривень та 200 євро.

Як встановили правоохоронці Гусятинського відділення поліції, того дня потерпіла разом з родичкою поїхали на ринок. Ключ від вхідних дверей залишили на підвіконні. Цим і скористалися злодії. У вчиненні крадіжки правоохоронці підозрюють двох невідомих жінок, які того дня ходили селом під приводом купівлі різного товару. Їх розшукують.

Крадіжку грошей з помешкання виявила жителька Бучацького району. Тільки коли це трапилося жінка пригадати не може. За її словами, вона увесь час була вдома, щоправда замок вхідних дверей не завжди замикала.

За обома фактами крадіжок розпочаті кримінальні провадження.

Правоохоронці застерігають краян: зачиняйте двері та не залишайте ключі від помешкань в легкодоступних місцях (під килимком, на підвіконні, під вазонами). Навіть, якщо ви господарюєте на подвір’ї, зачиняйте будинок та підсобні приміщення!

Розкажіть про такі неприємні випадки стареньким родичам, адже такі люди надто довірливі, а цим і користаються зловмисники.

Схожі статті