468×60
468×60

На Тернопільщині пройшли профілактичні заходи з протидії нелегальній міграції

migraciya179 іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні, щодо 20 прийнято рішення про примусове повернення, 4 з яких заборонено в’їзд в Україну.

Такі результати профілактичних цільових заходів «Мігрант», які впродовж місяця проводили на території області працівники міграційної служби.

Неприємностей із законом нажили також 8 наших співвітчизників за сприяння іноземцям в порушенні міграційного законодавства: 6 – за невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства (ст. 205 КУпАП), 2 – за порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців (ст.204 КУпАП).

В ході перевірки дотримання законодавства України в міграційній сфері навчальними закладами та організаціями, які приймають іноземців, УДМС у Тернопільській області притягнуто до адміністративної відповідальності на підставі ст. 204 КупАП посадових осіб одного з тернопільських вишів та громадської організації.

Під час профілактичних заходів УДМС у Тернопільській області подано до суду 2 адміністративних позови про примусове видворення за межі України іноземних громадян. Тернопільським міськрайонним судом задоволено всі позовні вимоги, рішення про примусове видворення іноземців за межі України виконані.

Схожі статті