468×60
468×60

Футбольна команда “Динамо-Тернопіль” готується до фінальної гри за Кубок Тернопільського району

Працівники Головного управління Нацполіції міста та області, патрульні поліцейські та військовослужбовці щонеділі впродовж року виборюють перемогу у футбольних матчах. Хлопці змагаються за звання кращих у “Чемпіонаті Тернопільського району з футболу”.

Інспектор-черговий організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в області Віктор Дацюк – гравець команди “Динамо-Тернопіль”. Її у 2008 році створили з ініціативи Анатолія Стельмащука, який сьогодні обіймає посаду заступника начальника Тернопільського відділення поліції.

Віктор Дацюк – капітан футбольної команди і один із тих, хто стояв біля витоків її створення. За 8 років правоохоронець відіграв найбільше матчів – понад сто п’ятдесят офіційних та велику кількість товариських. Сьогодні Віктор продовжує популяризувати футбол разом із членами команди “Динамо-Тернопіль”.

Чемпіонат Тернопільського району з футболу є відкритим, а тому суперниками команди силовиків є любителі футболу різних районів краю – це і команди агрофірм, підприємців та звичайних жителів реґіону.

Впродовж футбольного сезону, а це 22 тури, тривала запекла боротьба і звання переможця вони отримали лише в останньому турі, перемігши команду ФК “Залізці” з рахунком 1:0.

Команда “Динамо-Тернопіль” продовжує боротися за Кубок Тернопільського району з футболу. Вона виборола перемогу у ФК “Острів” з рахунком 2:0 і проклала собі дорогу до однієї четвертої фіналу .

30 жовтня вони зустрінуться з командою “Соборне”. Ця гра – квиток до однієї другої фіналу у боротьбі за Кубок району.

Як каже Віктор Дацюк, готуються до гри вони серйозно – тренуються щотижня. Командний дух гравців щонеділі підтримують рідні, друзі та просто шанувальники цієї гри.

Проте участь у чемпіонаті, як і сам чемпіонат, каже правоохоронець – це не заради високих нагород чи подарунків. Усе робиться на ентузіазмі задля підтримки фізичного здоров’я та популяризації футболу в Тернопільській області.

Схожі статті