468×60
468×60

Невідомі викрали та спалили авто тернополянина

vogonОбладнати авто протиугінними системами, не залишати ключі в замку запалювання й завжди закривати машину, не паркувати транспорт на територіях без охорони, а також не залишати в салонах цінні речі, документи та гроші – про це все неодноразово нагадують правоохоронці усім власникам автівок. Проте дослуховуються до порад лише одиниці. Вчаться деякі тернопільські водії на власних помилках.

Збитків в шістдесят тисяч гривень зазнав житель Тернополя. У чоловіка невідомі викрали автомобіль.

Повідомлення про зникнення транспорту марки “RENAULT 9″ надійшло у місцевий відділ поліції 12 липня о 5:24. Потерпілий заявив, що автівка щезла в ніч з 11 на 12 липня в період з 23:55 по 5:00.

Стояла іномарка в дворі будинку на вулиці Чалдаєва. Саме за цією адресою мешкає заявник. Територія відкрита, не охороняється, а сам автомобіль не був обладнаний сигналізацією. Тернополянин оцінив збитки в розмірі шістдесяти тисяч гривень.

Подія внесена в ЄРДР за фактом незаконне заволодіння транспортним засобом відповідно до статті 289 частина 1 ККУ.

Проте уже під вечір 12 липня від чергового дирекції залізничних перевезень надійшло повідомлення про згорілий автомобіль. Неподалік аеропорту, в селі Смиківці, біля колії на перегоні “Тернопіль-Бірки”, слідчо-оперативна група виявила саме викрадений вночі “RENAULT 9″. Чому автомобіль зайнявся і як саме – встановить експертиза.

Триває слідство.

Схожі статті