468×60
468×60

Начальник обласної міліції Олександр Богомол під час «прямої» телефонної лінії спілкувався з мешканцями Тернопілля

bogomolУ середу, 22 квітня, редакція інтернет-видання «Досьє 102» провела «пряму телефонну лінію» з начальником УМВС України в Тернопільській області, полковником міліції Олександром Богомолом.

Під час годинного спілкування з читачами телефон не змовкав. Телефонували з усіх куточків Тернопілля.

Левова частка запитань, адресованих керівнику обласної міліції, стосувалася проблем організації дорожнього руху та охорони громадського порядку. Жителя Кременеччини хвилювала ситуація на дорогах обласного центру. Чоловік хоч і не часто буває в Тернополі, проте скаржився на великі затори, погані дороги, відсутність дорожніх знаків, особливо при в‘їзді та виїзді на залізничний вокзал. Відповідаючи на це запитання, олександр Миколайович запевнив, що проблемами організації дорожнього руху він обов’язково займеться, особливо, що стосується компетенції правоохоронних органів, проте стан доріг та деякі інші негаразди, які дошкуляють учасникам дорожнього руху, справа інших державних служб.

Із запитаннями, що стосувалися охорони громадського порядку, наведення ладу на вулицях обласного центру, і, безпосередньо, на ринку звернулися троє тернополян. Полковник міліції подякував людям за активну громадянську позицію, пообіцяв оперативно відреагувати на всі скарги, провести ретельну перевірку і вжити необхідних заходів.

«Мої бажання і прагнення щодо наведення ладу на вулицях міст і сіл краю залишилися незмінними. Докладатиму всіх зусиль, аби люди могли спокійно почуватися і нічого не боятися ні вдень, ні вночі» – запевнив Олександр Богомол.

Довелося головному міліціонерові краю давати консультації з питань цивільно-правових відносин та інших проблем, що не в міліцейській компетенції. Проте жодне звернення не залишилося поза увагою Олександра Богомола. Навпаки, зі слів полковника, подібне спілкування є корисним не тільки для людей, а й для нього особисто. Адже люди озвучують ті нагальні проблеми, над вирішенням яких має працювати міліція. Тому керівник пообіцяв постійно практикувати подібні зустрічі в засобах масової інформації.

Схожі статті