468×60
468×60

Загинув, намагаючись викрасти кабеля з електроопори

1Ураження електричним струмом стало причиною смерті 20-річного жителя Хоросткова Гусятинського району. Молодий чоловік намагався відрізати кабель від електроопори, не розраховуючи, що мережа під струмом.

Хоростківчанин знехтував усіма правилами безпеки і, будучи впевненим, що провислі від погодніх умов дроти електроліній знеструмлені, вирішив на цьому підзаробити.

На справу покликав двох братів-сусідів – у тих був автомобіль. Приїхали у поле між селом Карашівці та Хоростковим. Зі слів спільників, молодик забрався на електроопору з плоскогубцями. І щойно торкнувся електролінії – полетів вниз.

Про нещасний випадок спільники повідомили правоохоронців, які порушили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ – умисне вбивство.

Співробітники міліції спільно з працівниками обленерго запланували заходи, спрямовані на запобігання крадіжок електрокабелів, а також проводитимуть серед населення профілактичну роботу, аби застерегти від подібного, а також виявляти тих, хто схильний до подібного роду злодіянь.

Схожі статті